De combinatie van zoet en zuur, samen met krokant gebakken havermout en noten, zal je smaakpapillen wakker schudden! Dit gemakkelijke recept voor een kersenkruimeltaart is mijn favoriet tot nu toe. Het bevat geen geraffineerde suikers en is gezoet met een klein beetje honing.
Heb je 's ochtends zin in iets zoets? Deze kruimeltaart is het perfecte ontbijt voor in het weekend, ik denk dat zo'n verandering bij iedereen in de smaak zal vallen. Je kunt het natuurlijk ook als dessert serveren. Het recept voor deze kruimeltaart is vooral handig als je overrijp fruit over hebt.
Deze kruimeltaart is warm het lekkerst, maar is koud ook heerlijk. Daarnaast blijft het enkele dagen goed in de koelkast, en is het nog steeds lekker.
Als je nog nooit kruimeltaart hebt geproefd, probeer het dan eens. Ik weet zeker dat je geen spijt krijgt. Als kersen nog niet in de winkel liggen, kan je ook ander fruit gebruiken (ik raad bijvoorbeeld pruimen, abrikozen, appels en peren aan) - je kan natuurlijk ook ontdooid fruit gebruiken.
Als je een glutenvrije kruimeltaart wilt bereiden, gebruik dan bijvoorbeeld amandelmeel in plaats van spelt of volkorenmeel.
Ik ben een fitte tovenares en ik tover gezonde ingrediënten om tot heerlijke gezonde recepten! Mijn doel is om jou te laten zien dat gezond & fit eten echt makkelijk en smakelijk kan zijn, en zeker niet saai. Dus doe mee en zet samen met mij heerlijke gerechten op tafel!