Steeds meer mensen lijden tegenwoordig aan coeliakie of een gluten-intolerantie. Daarom heb ik deze recepten ontwikkeld, ze bevatten geen enkele gram bloem en zijn gemaakt met van nature glutenvrije ingrediënten. Of je nu vrijwillig of vanwege gezondheidsredenen een glutenvrij dieet volgt, hier vindt je lekkere inspiratie voor glutenvrije pindakaasrecepten zonder tarwebloem. Ik weet zeker dat ze je hart zullen stelen.
De pindakaas in deze recepten geeft het eten een heerlijke smaak en verrijkt het met onverzadigde vetzuren, antioxidanten en mineralen die je lichaam helpen om weefsel te herstellen. Je denkt misschien dat je pindakaas beter kunt vermijden vanwege de vele calorieën, maar dat is niet waar. Pindakaas is een goede bron van gezonde vetten die goed zijn voor hart en bloedvaten en het bevat veel vezels, mineralen en eiwitten. Glutenvrije recepten met pindakaas zijn een goed alternatief, ook als je een glutenvrij dieet volgt.