Glutenvrije Tonijnrecepten
Gluten is een eiwit dat in veel granen voorkomt. Het zit vooral in tarwe, maar ook in rogge en gerst. Voedselallergieën, coeliakie of glutenintolerantie komen steeds meer voor en meer en meer mensen laten gluten weg uit hun dieet. Het probleem is dat een glutenvrij dieet vaak veel koolhydraten en te weinig vet en eiwit bevat. Maar als je je lichaam in goede conditie wilt houden moet je alle macro- en microvoedingsstoffen tot je nemen. En deze gezonde glutenvrije tonijnrecepten zullen je daarbij helpen.
Vis, waaronder tonijn, is een goede bron van vetzuren en eiwit. Voedzame tonijn is een gezond ingrediënt. Het bevat veel eiwit en gezonde omega 3-vetzuren. Glutenvrije tonijnrecepten zijn geschikt voor iedereen die, vrijwillig of gedwongen, minder of geen gluten consumeert. Mijn glutenvrije tonijnrecepten bieden je een aanzienlijke hoeveelheid voedingsstoffen die belangrijk zijn in een gezond dieet. En het beste? Er zit geen enkele gram tarwebloem in deze recepten.